Onze Trainingen

BHV

Bedrijfshulpverlening BHV. De ARBO wet eist dat iedere werkgever de veiligheid van medewerkers en bezoekers op de werkvloer kan garanderen. Een werkgever is wettelijk verplicht een of meerdere BHV’ers aan te stellen wanneer er personeel, of zelfs tijdelijk stagiaires, in dienst zijn.

Eerste hulp bij kinderen

Elk jaar vinden er vele ongelukken plaats in en om het huis en op de werkvloer. Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger. Leer hoe je hulp kan verlenen.

Reanimatie / AED

In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun je levens redden.

VCA Opleidingen

Veel aannemers, onderhoudsfirma’s en andere aanverwante bedrijven krijgen ermee te maken: de verplichting om VCA-gecertificeerd te zijn. VCA is een certificaat waarmee je kunt aantonen dat er binnen je bedrijf veilig wordt gewerkt. Zo voorkom je onveilige situaties en zelfs ongevallen!

Risico Inventarisatie

Veiligheid binnen uw bedrijf is van groot belang en volgens de ARBO wet ben je verplicht om te zorgen voor veilige en goede werkomstandigheden. Met een goede risico inventarisatie breng je de risico’s in kaart, maak je een plan van aanpak. Met het uitvoeren van het plan van aanpak creëer je veilige en goede werkomstandigheden in de organisatie.

Blus- en verbandmiddelen

Van rookmelders tot aan pleisters, van AED’s tot brandblussers, wij kunnen vrijwel alle blus- en verbandmiddelen leveren. Heeft u vragen over producten of heeft u een specifiek artikel nodig, vraag het ons!