OVER ONS

|

Missie
& Visie

Naast risico-inventarisatie maken wij een grondige plan van aanpak en verzorgen wij toegespitste en op maat gerichte trainingen binnen de verschillende bedrijfssectoren. De risico’s voor een timmerfabriek zijn immers anders dan die van en kapsalon of kinderdagverblijf.

Ons Team

Van Hussel Advies & VeiligheidsTrainingen denken met je mee en bespreken alle mogelijkheden om de veiligheidssituaties binnen je bedrijf of instelling te beoordelen en waar nodig te verbeteren. Wij willen zorgen voor veilige werkomstandigheden binnen je organisatie. Het geven van praktisch en eerlijk advies daar houden wij van.

De directie bestaat uit Stefan van Hussel en Jolanda van Hussel- de Bruin

Stefan van Hussel

Ik ben Stefan 39 jaar, geboren in Nijkerk, ondernemer, praktisch ingesteld, en werkzaam bij de Veiligheidsregio Groningen als brandweerman. Ik heb een fantastische vrouw, 2 geweldige kinderen, te veel hobby’s en te weinig tijd. Mensen motiveren en wat leren geeft me energie.

Jolanda van Hussel – de Bruin

Ik ben Jolanda, een 46-jarige bezige bij. Met mijn man, 2 kinderen, hond, katten en kippen is het altijd een gezellige drukte thuis. Ik hou van sporten, lezen en genieten van een cappuccino in de tuin. Klanttevredenheid vind ik erg belangrijk, ook vind ik het belangrijk dat de lessen leuk en leerzaam zijn, met humor en veel doen.